Konkurs – „Mini Chef Cook”
Uczennice klasy 8 Julia Zacharska i Julia Giżycka reprezentowały nasza szkołę w dniu1 czerwca na Regionalnym Konkursie „Mini Chef Cook”, którego organizatorem był ZSCKRw Nowosielcach. Celem konkursu jest promowanie tradycyjnych i regionalnychproduktów wśród młodzieży oraz promocja zdrowego odżywiania się. Uczennicestartowały w zespole, którego zadaniem było przygotowanie w czasie 90 minut PrzekąskiFit zgodnej z filozofią SLOWE FOOD. Julia Z. i Julia G. przygotowywały według recepturyTartelki warzywne. Komisja zwracała uwagę nie tylko na zgodność z tematem i walorysmakowe, ale też…
Młody ekolog
Realizacja lekcji „Młody ekolog” w ramach udziału w ogólnopolskiej akcji Dzieci uczą rodziców.
Nastolatki i gry cyfrowe – poradnik dla rodziców
W prezentacji PDF znajduje się cała treść dotycząca zagadnienia.
Malujemy pisanki
Realizacja projektu : Wielkanocne tradycje i zwyczaje. W projekcje wzięły udział dzieci z oddziału przedszkolnego i uczniowie klas 1,2 i 3.
Ekologiczna marzanna
Zobacz wyniki konkursu. Szkoła Podstawowa w Dobrej gm. Sanok https://www.facebook.com/spdobrasanok/
Palma wielkanocna
Nauczyciele i uczniowie naszej szkoły przygotowali piękną palmę wielkanocną. Delegacja uczniów przyniosła palmę do kościoła, aby ją uroczyście poświęcić. Dziękujemy uczniom i nauczycielom za zaangażowanie.